IZRAĐEN VIDEO O ZAVRŠNOJ KONFERENCIJI PROJEKTA "DAJ SVOJ GLAS I UČINI NEŠTO ZA NAS!"

Donosimo kratak video s naše završne konferencije projekta "Daj svoj glas i učini nešto za nas!" koja se održala 17. svibnja 2024. godine u Centru za mlade KZŽ. Na konferenciji su sudjelovali učenici/ce partnerskih škola - Osnovna škola Bedekovčina, Osnovna škola Đurmanec i Osnovna škola Brestovec Orehovički zajedno sa svojim voditeljicama. Učenici/e predstavljali su svoje volonterske akcije koje su održali u svojim školama. Pohvale za uspješno provedene volonterske akcije koje su učenici/e sami osmislili i proveli uz podršku svojih škola. 

Video možete pogledati na https://youtu.be/rJtNUhqY88k?si=2Vp-fcvGml1vb8Kt

Cilj konferencije bio je dijeljenje iskustva i rezultata koja su postigli učenici/ce kroz projektne aktivnosti i volonterske akcije.

Projekt „Daj svoj glas i učini nešto za nas!“ financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program kroz Ključnu aktivnosti 1 “Aktivnosti sudjelovanja mladih”.

Video su izradili ESS volonteri Carmen i Adrian koji su u Zagoru u okviru projekta "Dva volontera za lokalnu zajednicu 5.0" koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge