Međunarodni volonteri u Zaboku

Mreža udruga Zagor provodi projekt „Dva volontera za lokalnu zajednicu 3.0“ u okviru Europskih snaga solidarnosti. U sklopu projekta u Zabok krajem prosinca 2021. godine su stigla dva volontera, Erkin i Evin iz Turske. Erkin i Evin obavljat će svoju volontersku službu u Zagoru 10 mjeseci, a moguće ih je osobno upoznati u Centru za mlade KZŽ te pratiti njihove objave i priče na društvenim mrežama Zagora (www.zagor.info, https://www.facebook.com/zagor.info, Instagram: mreza.zagor).

Erkin je uključen na volontersku poziciju pod nazivom „Budi kreativan i potakni kreativnost“ u okviru kojeg će izrađivati kreativan sadržaj za društvene mreže, provoditi aktivnosti kao što je tečaj turskog jezika, interkulturalna događanja i mnogo drugih aktivnosti. Navedeni tečaj turskog jezika Erkin će voditi utorkom i četvrtkom od 1.12.2022. do 29.3.2022. godine. Tečaj je besplatan te je namijenjen osobama od 18 do 35 godina, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem navedenog linka do 21. 1.2022.:https://docs.google.com/forms/d/1FrzbAT6nOJamnMQRZrw4c_2zS8MJk4mi_Z8bCr9lhUE/edit?ts=61debe94

Evin sudjeluje na volonterskoj poziciji „Solidarnost kroz digitalni pogled“ unutar koje će provoditi aktivnosti vezane uz snimanje, fotografiranje, izradu video uradaka i raznih plakata i letaka te će pružiti pomoć oko kreiranja sadržaja za društvene mreže.

Za sva dodatna pitanja oko volontera i njihove volonterske službe možete se javiti Bojanu na mail: bojan@zagor.info.

Projekt je financiran u okviru programa Europske snage solidarnosti, Volontiranje - pojedinačne volonterske službe. Partner na projektu je GönüllüHizmetler Derneği iz Turske.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i MInistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge