Upitnik o stanju, izazovima i potrebama organizatora volontiranja za povećanje raznolikosti i dostupnosti volontiranja

Cilj ovog upitnika je ispitati koliko je volontiranje dostupno različitim profilima volontera, na koji način volonterski programi doprinose raznolikosti volontiranja i kreiraju jednake mogućnosti za volontiranje, povezanost volonterskih programa s EU vrijednostima i korelaciju s financijskom podrškom koju imaju za njihovu provedbu. Također, zanima nas i koja je vrsta podrške potrebna organizatorima volontiranja kako bi provodili ovakve programe što kvalitetnije.


U pripremi upitnika sudjelovali su stručnjaci u području razvoja volonterstva, iskusni voditelji volonterskih programa i aktivnosti, predstavnici volonterskih centara.
Upitnik će biti dostupan do 15. lipnja 2024. godine.

Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge