VIDEO "CVJETNI DAN U ZAGORSKIM SELIMA

Donosimo kratak video o provedenoj volonterskoj akciji u Zagorskim Selima, a koja se održala u okviru manifestacije Hrvatska volontira. Volonterska akcija pod nazivom "Cvjetni dan u Zagorskim Selima" okupila je 13 lokalnih volonterki koje su unatoč nepredvidivom i tmurnom vremenu odlučile urediti svoje mjesto te su posadile cvijeće i uredile površine u krugu Općine Zagorskih Sela.
Video možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=ED3d1DxePNA 
Volonterska akcija dio je projekta "Volonterski centar VolontirAJMO" kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Video su izradili ESS volonteri Carmen i Adrian koji su u Zagoru u okviru projekta "Dva volontera za lokalnu zajednicu 5.0" koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.

Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge