VOLONTERSKA AKCIJA U ZAJEDNICI

U petak, 27.11.2020., postavljen je hotel za kukce na području Poučnog parka koji se nalazi pored Planinarske kuće Picelj u Zaboku. Hotel za kukce izrađen je i postavljen tijekom volonterske akcije na kojoj su sudjelovali međunarodni ESS i lokalni volonteri. Zajedničkim snagama volonteri su izradili okvir hotela od drva, napravili postolje gdje se postavio okvir koji su nakon toga popunili s odgovarajućim sadržajem za različite kukce. Novoizrađeni hotel omogućuje kukcima da prezime hladnu zimu i pronađu novi dom tijekom toplijih mjeseci.

Volonterska akcije organizirana je od strane Mreže udruga Zagor i Multimedijalnog centra STUB-KLUB u okviru programa Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije. Program sufinancira Krapinsko-zagorska županija.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i MInistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge