Webinar Obiteljsko volontiranje

Hrvatski centar za razvoj volonterstva Vas poziva da se pridružite  12. studenoga 2020. i saznajte više o konceptu obiteljskog volontiranja. Tražimo vas koji već koordinirate volontere i volonterke i želite proširiti mogućnosti za volontiranje u vašim organizacijama i sljedeće godine isprobati nove pristupe. 

Webinar će se održati 12.11.2020., od 10:00 do 12:00 vodit će ga predstavnice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, kako bismo najavile aktivnosti projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“ u koje ćete se moći uključiti 2021. godine. Webinar će se održati na platformi Zoom.  

Ako želite znati o izazovima i prednostima obiteljskog volontiranja, prijavite se za webinar što prije! Prijave su otvorene do 10.11., a prijaviti se možete na promocija@hcrv.hr slanjem svog imena i prezimena, kontakt telefona i e-mail adrese te organizacije iz koje dolazite.  

Nakon završenih prijava, sudionici će dobiti poveznicu za spajanje na Zoom platformu.  

Webinar se organizira u okviru projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“, financiranog kroz program Erasmus+, Strateška partnerstva, u partnerstvu s organizacijama iz Rumunjske, Irske, Hrvatske, Njemačke, Norveške i Belgije. 


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i MInistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge