OBRAZAC ZA REGISTRACIJU ORGANIZATORA VOLONTIRANJA


Polja označena sa su obavezna!

Podaci za profil organizacija koje primaju volontereKontakt osobaKratak opis organizacije


DA
NE
DA
NE

NAPOMENAVolontiranje kojim se pružaju usluge djeci, osobama s invaliditetom, starijim i nemocnim osobama, bolesnim osobama ili osobama koje su potpuno ili djelomice lišene poslovne sposobnosti zahtijeva posebnu pozornost, potrebno se pridržavati clanka 10. i 27. Zakona o Volontiranju NN 58/07, 22/13.


Zaštita podataka 

Mreža udruga Zagor će dobivene podatke koristiti isključivo za vođenje baze podataka te  uspostavljanje i vođenje Volonterskog servisa VolontirAJMO. 
Svaki prigovor na obradu navedenih podataka može se poslati na volontirajmo@zagor.info. Ova privola se može povući u svakom trenutku na isti način.

 


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge