Ministar Marin Piletić uručio Državnu nagradu za volontiranje u 2022. godini

Ministar Marin Piletić u ponedjeljak 5. prosinca 2022. dodijelio je Državnu nagradu za volontiranje u 2022. godini u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera.

Državna nagrada za volontiranje u 2022. godini dodijeljena je gospođi Meliti Hršak iz Krapinskih Toplica u kategoriji volonterke, gospođi Antoniji Katić iz Rijeke u kategoriji koordinatorice volontera te Udruzi za terapiju i aktivnosti pomoću konja „MOGU“ Osijek u kategoriji organizatora volontiranja.

Državna nagrada za volontiranje dodjeljuje se od 2007. godine i najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje i doprinos promicanju volonterstva. 

Svečanom dodjelom Državne nagrade za volontiranje u 2022. godini Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike želi zahvaliti svim volonterima, koordinatorima volontera i organizatorima volontiranja na nesebičnom darivanju slobodnog vremena, znanja i vještina na dobrobit čitave zajednice te ohrabriti i potaknuti druge da svojim uključivanjem u volonterske aktivnosti pridonesu izgradnji boljeg, humanijeg i solidarnijeg društva.

Tekst i fotografije preuzete sa:

https://mrosp.gov.hr/vijesti/ministar-marin-piletic-urucio-drzavnu-nagradu-za-volontiranje-u-2022-godini/12900


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge