Održan sastanak suradnika potpisnika Sporazuma o suradnji u Volonterskom centru VolontirAJMO

U utorak, 15.11.2022. godine u Zaboku održan je sastanak suradnika potpisnika Sporazuma o suradnji u Volonterskom centru VolontirAJMO.

Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima koje se provode s ciljem praćenja, razvoja i promocije volonterstva. Govorilo se o planovima i aktivnostima koje ćemo provoditi u 2023. godini. Usvojen je Operativni plan Volonterskog centra VolontirAJMO za 2023. godinu te je izabran novi suradnik, Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO koja će zajedno sa Mrežom udrugom Zagor vršiti koordinaciju tijekom sljedeće dvije godine.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici/ce Krapinsko-zagorske županije, Grada Pregrade, Grada Zaboka, Lokalne akcijske grupe Zagorje-Sutla, Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja, Udruge PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Društva „Naša djeca Zabok“, Gradskog društva Crvenog križa Krapina te Mreže udruga Zagor. 

Volonterski centar VolontirAJMO je neformalna mreža organizatora volontiranja koji rade na razvoju volonterstva na lokalnoj i regionalnoj razini. Suradnja u okviru Volonterskog centra VolontirAJMO omogućena je svim zainteresiranim organizatorima volontiranja s područja Krapinsko-zagorske županije (koji prema Zakonu o volonterstvu mogu biti organizatori volontiranja) koji rade na razvoju volonterstva.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge