Sretan Međunarodni dan volontera!

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana volontera  koji se svake godine obilježava 5. prosinca Mreža udruga Zagor izradila je katalog fotografija s prikazom lokalnih volonterskih aktivnosti/akcija u 2022. godini.

Cilj obilježavanja Međunarodnog dana volontera je povećanje vidljivosti volonterskog rada i volonterskih aktivnosti na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, kao i upoznavanju šire javnosti s dobrobiti i vrijednost volontiranja kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

U katalogu možete vidjeti volonterske aktivnosti/akcije 26 organizatora volontiranja te 62 fotografije koje prikazuju aktivnosti/akcije kao što su uređenja prostora i okoliša unutar i van školskih objekata, uređenje dječjih igrališta, parkova i drugih javnih površina, do pružanja pomoći i osiguravanje potrepština za potrebite građane ali i životinje u skloništima.

Dragi volonteri/ke sretan vam Vaš dan! 😊

Katalog možete pogledati ovdje: https://www.zagor.info/Cms_Data/Contents/ZagorInfo/Folders/Dokumenti/~contents/ZHU2S92656GUJVT2/VolontirAJMO-katalog-fotografija-2022.pdf

Katalog je izrađen u sklopu projekta Volonterski centar VolontirAJMO kojeg provodi Mreža udruga Zagor uz partnere: Grad Zabok, Općina Konjščina, Općina Tuhelj, Općina Kumrovec, Općina Zagorska Sela, Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovna škola Josipa Broza Kumrovec, Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj, Srednja škola Konjščina, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Centar za socijalnu skrb Zabok, Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, Krapinsko-zagorska županija. Projekt sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge