VOLONTERSKA AKCIJA "UREĐENJE POUČNOG PARKA PICELJ"

Mreža udruga Zagor i Gradsko društvo Crvenog križa Zabok organiziraju volontersku akciju uređenja Poučnog parka Picelj 19.6.2024. s početkom u 14h.

Pozivaju se svi zainteresirani volonteri/ke da nam se pridruže i zajedno uredimo okoliš parka, uredimo stazice i cvijeće koje se nalazi u parku, postavimo kućice i hranilice za ptice.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem http://www.volontirajmo.zagor.info/ ako ste registrirani/e ili se možete nama javiti na mail sandra@zagor.info.

Akcija se provodi u okviru projekta Volonterski centar VolontirAJMO koji je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. 


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge